понеделник, 23 май 2022 г.

Паисиева награда за ученик на годината 2022

     Носител на Паисиевата награда за ученик през учебната 2021/2022 година е Златимира Добринова Василева от VII в клас.

    Благодарение своята скромност, упоритост, доброто си възпитание и отзивчивост, Златимира печели доверието на своите съученици и преподаватели. Тя е отлична ученичка, участва активно в организирането на училищни инициативи, благотворителни базари и проекти. С желание се включва в състезания, конкурси, олимпиади, където се представя достойно. Взема дейно участие във всички мероприятия и международни конкурси „Зелена планета“ и „Заедно в 21 век“, откъдето многократно е награждавана. Ученичката се представи много добре в Международното математическо кенгуру -2022 год. Тя е част от екипа, който се грижи за обновлението на украсата в нашето училище.

    Седмокласничката е достойна възпитаничка на нашето училище, която с цялостното си поведение и успехи е пример за поведение.


Димитър Александров Шапатов е ученик от IVв клас през учебната 2021/2022 година. Освен отличния успех в училище, Димитър участва активно в много състезания и олимпиади. Има подчертан интерес към математиката, информатиката и литературата. И наградите не закъсняват – класиран е на първо място в Коледното математическо състезание, Великденско математическо състезание, а по информатика е класиран на областен кръг. Включен е в отбора по информатика към ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ Димитър обича и спорта – успешно се занимава с карате.

Димитър Александров Шапатов е достоен възпитаник на нашето училище, който с цялостното си поведение и успехи е пример за поведение. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар