вторник, 19 май 2020 г.

Mein Lieblingstier


Третокласниците, изучаващи немски език усилено работят по проект "Моето любимо животно". Те имат желанието и амбицията да направят онлайн книжка, в която да представят своите творби. В нея те планират също да сложат и резултатите си от дистанционното обучение, постигнати в различни платформи като liveworksheets.com и електронните тестове на гугъл форми.

Ето какво споделя тяхната преподавателка, г-жа Росица Пракова: "Зад всеки кратичък текст се крие много труд: усвоена лексика по различни теми – за животните, храните, цветовете. Всеки ученик трябваше да разкаже за любимото си животно – да го опише, да посочи качествата му, къде живее, с какво се храни, какво може и какво не може да прави.

 Дори обучението от разстояние не ни попречи да постигнем толкова много. Всички ние приехме предизвикателството и продължихме напред. Благодаря Ви, уважаеми родители за помощта и подкрепата. Само ако сме заедно и гледаме в една посока ще можем да постигнем всичко, ще научим децата никога да не се отчайват и отказват, ще им помогнем да постигнат мечтите си!"

онлайн книжка "Моето любимо животно"

Няма коментари:

Публикуване на коментар