петък, 21 май 2021 г.

Паисиева награда за ученик на годината 2021

 


Стефка Ройдева е ученичка от VII в клас през учебната 2020/2021год. Освен отличния успех в училище, Стефка участва активно в извънкласни инициативи - организирани в училище и национални конкурси.

През лятото на 2020 година тя печели първо място в  Национален конкурс „Спомен за мой близък, който е участвал във Втората световна война“, става съавтор на книга, издадена от библиотека „Войни ветерани“ с разказа ѝ „Спомен за дядо Никола“.

Печели първо място за своята възрастова група и в XIV Национален ученически конкурс „Не се гаси туй, що не гасне -2019/2020г.“ на Национално движение русофили, посветен на седемдесет и петата годишнина от победата над фашизма във Втората световна война.

Стефка участва в международни танцови концерти и състезания, в регионален конкурс за фотография „Земята, пчелите и хората 2020г.“ проведен в гр. Бургас и организиран от дирекция Земеделие, където е наградена със сертификат за участие.

Стефка Ройдева е достойна възпитаничка на нашето училище, която с цялостното си поведение и успехи е пример за поведение.

 

Елена Георгиева

Няма коментари:

Публикуване на коментар