четвъртък, 22 декември 2022 г.

Коледни награди на заслужили учители

 Интердисциплинарният ЧК е резултат от съвместната работа на следните педагогически специалисти: г-жа Диана Желязкова - класен ръководител на VIIIА клас, г-жа Диана Тенева – учител по английски език, г-жа Петя Велева и г-жа Татяна Запрянова – учители по ИТ и г-жа Олга Кончева – учител по изобразително изкуство. В часа на класа присъстваха всички преподаватели на VIIIА клас, директорът, тримата заместник-директори и педагогическия съветник на училището.

    Във връзка с предстоящите коледни празници учениците бяха решили да изразят благодарността си към целия екип учители, които им преподават, педагогическия съветник и ръководството на училището. В урока на тема „Коледни награди за заслужили учители“ осмокласниците демонстрираха знанията и уменията си, придобити в часовете по английски език, ИТ и изобразително изкуство.

    Учениците бяха номинирали и отличили учители в следните категории: учител с най-интересен начин на преподаване; с най-интерактивни дейности в час; учител, който най-добре разбира учениците; най-строг учител; учител с най-традиционен начин на преподаване; най-ентусиазиран учител; с най-много шеги и забавни моменти в час; най-енергичен и динамичен учител; най-справедлив учител и учител, на който възлагат големи надежди. 

Росица Пракова













Няма коментари:

Публикуване на коментар