петък, 23 декември 2022 г.

Коледно радиопредаване


Какво е Коледа? Къде е скрита магията на празника на празниците? В сиянието на Витлеемската звезда, оповестяваща раждането на Спасителя? В леко полюшващите се свещички и ангелчета по елхата, в камбанния звън или в сипещия се в тишината сняг? А може би е във вкусната питка със сребърна пара или в баклавата,чийто сироп се стича по брадичките? В уханието на портокали или в жилавите дрянови пъпки на сурвачката? В бенгалския огън или в мехурчетата на шампанското? Или в сълзите от обич и щастие?

Повече за празника чуйте оттук.


Скъпи ученици, уважаеми колеги, мили родители,

 Имаме удоволствието да Ви уведомим че на коледните базари в учище са събрани 4000 лева. По сметките на Дани и Лозко са преведени по 1000 лева, а останалите пари ще се използват за обособяване на кабинет за провеждане на занимания по интереси.

Изказваме своята сърдечна благодарност към всички, които дариха средства, труд и време.

 В навечерието на Рождество Христово Ви пожелаваме Витлеемската звезда да пали искрата на добротворството във Вашите сърца и занапред да осветява пътя Ви.

 Делата Ви да бъдат увенчани с успех и да носят удовлетворение и радост.

 Нека магията на святата Коледна вечер влезе в домовете Ви и донесе мир, щастие и истински вълшебства за Вас и Вашите семейства!

Нека идващата 2023 година бъде по-мъдра и по-човеколюбива от изминалата!

Предстоят празнични дни, които ще бъдат и част от така чаканата ваканция. Учебните занятия ще бъдат възстановени на 03.01.2023 година с обичайната програма за деня.

            Бъдете здрави и благословени!

Весела Коледа и Щастлива Нова година!

 



Няма коментари:

Публикуване на коментар