четвъртък, 26 октомври 2023 г.

Турнир по волейбол „Паисиеви дни 2023г.“

В  продължение на два дни от традиционната за училището „Паисиева седмица“ се проведе и турнир по волейбол между седмите класове.

 Ден първи: Според регламента и изтегления жребий в първата фаза на турнира се изиграха две срещи: първата между отборите на 7в и 7г клас и втората между шестиците на 7а и 7б клас. Загубилите от двете срещи се класираха за полуфинал, а победителите ги очакваше финал. Отборите дадоха максимума от възможностите си в духа на спортсменската игра. Емоции не липсваха – много усмивки и мъничко сълзи. Публиката подкрепяше своите фаворити.

Ден втори: Още по – мотивирани и нахъсани излязоха и четирите отбора на седмокласниците за своите полуфинална и среща -  финал. Първата изиграна среща беше за класиране на 3 и 4 място между 7б и 7г клас, а финалът за 1 и 2 място между 7а и 7в клас. За всички участници в турнира имаше и награди. Но най – голямата награда за всички бе честната отборна игра и аплодисментите на публиката към четирите представителни шестици на класовете в турнира.

Класиране:

1 място – 7а клас

2 място – 7в клас

3 място – 7г клас

4 място – 7б клас



















Няма коментари:

Публикуване на коментар